Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ivanišević se na Instagramu okomio na bivšu suprugu pa uklonio objavu: Možda je dotična osvojila i Grand slam

Preuzmite sliku

Ne stišava se bura u kojoj su glavni akteri bivši supružnici Goran Ivanišević i Tatjana Dragović. Na Nacionalovu objavu kako je tužio bivšu suprugu i kćer Amber Mariju, proslavljeni se teniser osvrnuo objavom na Instagramu, a ona je danas jednostavno – nestala

Nikome nije jasno šta se to događa između bivših supružnika Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Nakon što je ove sedmice novi broj Nacionala donio detalje sudske tužbe koju je proslavljeni teniser podnio protiv bivše supruge, ali i njihove zajedničke kćerke Amber Marije Ivanišević, Goran se oglasio na svom Instagram profilu.

  • ‘Ovako…onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tokom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim advokatima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.’

    Vezano | Ivanišević: Kad sam zatražio svoj novac, postao sam nasilnik!

    Pisalo je to u objavi na Instagramu, koja je danas jednostavno nestala, odnosno, ista je izbrisana. Je li to bio savjet njegovih advokata ili nešto sasvim drugo, nije poznato.

    Ono što je poznato je da je Nacional danas donio nastavak cijele priče i objavio sporazum kojeg su 8. marta 2012. sklopili danas bivši supružnici, a kojim reguliraju međusobne odnose te imovinsko-pravna pitanja koja proizlaze iz zaključivanja braka.

    Sporazum je ovjeren i kod javne bilježnice u Rijeci, a Goran i Tatjana danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu imaju zakazana dva ročišta u predmetima koje je bivši teniser pokrenuo. (Tportal.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje