Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Đoković jahtom stigao u Dubrovnik, fanovi ga okupirali

Preuzmite sliku

Popularno

Srbijanski teniser Novak Đoković nakon teškog poraza u finalu Wimbledona otputovao je na odmor u Crnu Goru u Herceg Novi gdje je odsjeo u luksuznom kompleksu Portonovi, a zatim se uputio u Dubrovnik.

Novak je i prethodne godine, ali i ove već jednom boravio u Crnoj Gori, gdje je i trenirao pred odlazak u London na Wimbledon.

Na jednoj od najluksuznijih destinacija crnogorskog primorja ima i sve uslove za pripremu i treninge, jer na teniskim terenima Janka Tipsarevića je betonska podloga, kao i na US openu.

  • Prije prelaska na turnire na tvrdoj podlozi, Đoković je odmor nastavio u Hrvatskoj. Preciznije, jahtom je stigao u Dubrovnik te se smjestio u luku Gruž gdje ga je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž i poželio mu dobrodošlicu, prenosi Dubrovački dnevnik.

  • Nakon izlaska s jahte, Đoković se fotografirao s obožavateljima koji su ga okupirali, a on je strpljivo i nasmijano pozirao.

    US Open je na programu od 28. augusta do 10. septembra, a Đoković se vraća nakon što prošle godine nije mogao učesvovati kao nevakcinisani teniser. (Foto: dubrovackidnevnik.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje