Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Damir Džumhur: Zaista nemam potrebu bilo kome da se pravdam

Preuzmite sliku

Popularno

Damir Džumhur je danas u drugom kolu kvalifikacija ATP turnira u Švedskoj predao meč nakon samo tri minute.

Damir se nakon svega oglasio na svom profilu.

“Zaista nemam potrebu bilo kome da se pravdam. Tenis igram za sebe, svoju porodicu i ljude koji me vole. Ne pobjeđujem za bilo koga osim za sebe, ali vidim da su porazi posebno dragi medijima. I to mi ne smeta. Ali neke stvari koje se pišu su u najmanju ruku odvratne. Povreda ili nešto drugo?

Da vas iskreno zanima bili bi možda i malo zabrinuti pa bi možda čak i željeli da znate šta se desilo onda bi tek napisali pravu istinu kada ste sigurno šta se desilo prije meča i koji je problem bio u pitanju. Ovako ste dali povoda mnogim ljudima da nagađaju i da pomisle na neke jako loše stvari.

Zamolio bih vas da ako nemate prave informacije onda bar ne pišete nešto što ne znate. Hvala!”, poručio je Džumhur.

U razgovoru za N1 Džumhur je istakao kako se radilo o povredi.

“Zagrijavao sam se za meč na terenu i nakon jednog udarca su me leđa presjekla i to je bilo to. Otišao sam kod fizioterapeuta, popio tablete protiv bolova ali tu nema pomoći previše. Malo mi je bilo bolje i mislio sam da pokušam ali već u prvom poenu me je ponovo presjeklo na pokušaju da potrčim do lopte i nisam više mogao da nastavim, jer jednostavno kod takve povrede ne možeš više ni jedan pokret da uradiš”, rekao je Džumhur za N1.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,