Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Rukometaši Slobode dočekuju dobojsku Slogu

Preuzmite sliku

Rukometni klub Sloboda sutra u 17.00 sati dočekuje ekipu Sloge Doboj u okviru 14. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rukometaši Slobode golman Goran Anđelić i desni bek Nikola Grbić danas su na pres-konferenciji naveli da će u utakmici sa Slogom pokušati da im se revanširaju za poraz u prvom dijelu takmičenja.

Poslije dvije evropske utakmice vraćamo se obavezama u domaćem prvenstvu. Slogu dočekujemo u dobroj atmosferi i ne zanima nas ništa osim pobjede. Naravno, priliku bih iskoristio i da pozovem sve navijače da dođu da nas podrže u što većem broju – kazao je Anđelić.

Susret je najavio i Nikola Grubić, koji je u redove Slobode stigao tokom zimske pauze.

– Imali smo svoje dvije evropske utakmice, koje su nam sigurno poslužile da se što bolje pripremimo za domaće prvenstvo koje nas sada očekuje. Protiv Sloge, ali i svakog narednog protivnika pokušat ćemo da budemo što bolji. Ja bih također pozvao navijače da dođu sutra i na svaku narednu utakmicu da nas podrže, a mi ćemo pokušati da im uzvratimo dobrim utakmicama – rekao je Grubić.

Sloboda trenutno zauzima 9. mjesto na tabeli Premijer lige BiH sa 12 bodova, dok se Sloga Doboj nalazi na 7. mjestu sa jednim bodom više. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,