Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cilj ostvaren: U posljednjem kolu ‘Solari’ dočekuju ekipu Čelika (FOTO)

Preuzmite sliku

Premijer liga za rukometaše završava se ovog vikenda kada se igraju utakmice posljednjeg 26. kola. Solari u maloj dvorani Mejdana dočekuju rukometaše Čelika iz Zenice.

Cilj koji je postavljen pred početak sezone je ostvaren. Solari su odigrali izuzetno dobru sezonu, nalaze se u sredini tabele i na taj način u izuzetno teškim finansijskim okolnostima uspjeli su sebi osigurati takmičenje u najvišem rangu i naredne godine.

  • bulic-husejnovic-press
  • Na danas održanoj Press konferenciji trener Sloboda Solane, Mirza Bulić istakao je upravo činjenicu da je cilj ostvaren i da ekipu iz Zenice dočekuju u jako dobroj i opuštenoj atmosferi bez imperativa pobjede. Bulić je pozvao i sve navijače da dođu u Mejdan i na taj način da pozdrave sve mlade momke koji su tokom cijele sezone ostavljali srce na terenu a rezultat toga je samo jedan poraz na domaćem terenu od ekipe Dervente.

    Da u timu vlada odlična atmosfera potvrdio je prvotimac Amar Husejnović koji je istakao da njegovi saigrači očekuju pobjedu i da će sve učiniti da na kraju tako i bude.

    Sloboda i Čelik igraju u Maloj dvorani Mejdan, u subotu, 25. aprila, sa početkom u 19:00 sati. Cijena ulaznice je 3 KM.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje