Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wwin kvote među najboljima na svjetskom tržištu

Preuzmite sliku

Kladionica Wwin uz bok sa najvećim svjetskim kladionicama.

Wwin je jedina online kladionica u regionu čije su ponude i kvote dospjele na čuveni Betbrain, najstariji, a ujedno i jedan od najpoznatijih i najposjećenijih portala za usporedbu svjetskih kladionica.

Nedjelja nam donosi pregršt uzbuđenja, posebno nogometnih. Prvo žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Dublinu, a onda nekoliko vrhunskih derbija širom Evrope.

Ovo je još jedan pokazatelj da Wwin pored izgrađene liderske pozicije na regionalnom tržištu postaje konkurentan igrač i na svjetskom tržištu.

Englezi su kao uvijek posebno zanimljivi. Chelsea na Stamford Bridgeu dočekuje Fulham, a Wwin nudi kvotu 1.25 na pobjedu Plavaca.

Fantastične kvote ova kladionica ima i na londonski derbi Arsenal – Tottenham, pa je tako kvota na pobjedu domaće ekipe 2.70, a na gosta 2.75, dok je kvota na neriješeno 3.60.

U ponudi se posebno ističe derbi Liverpoola na Anfieldu, a pobjeda Redsa je po kvoti 1.45 i to Wwin kladionicu čini najboljom na ovim prostorima.

Za kraj fantastičnog dana čekaj nas okršaj Rome Edina Džeke i Intera. Ovo je utakmica gdje je sve moguće, a Wwin ima sjajnu ponudu za ovaj meč. Važno je napomenuti da se ovaj meč, kao i mnogi drugi mogu gledati uživo na stranici Wwin kladionice.

Wwin je dakle jedina koja može da se pohvali da svoje kvote ima i na čuvenom Betbrainu, a OVDJE možete da poredite koeficijente u odnosu na ostale svjetske i priznate kladionice. Wwin već neko vrijeme raznim bonusima dodatno nagrađuje svoje vjerne igrače i pokazuje da je najvažnije obostrano zadovoljstvo i da je ‘kupac na prvom mjestu’.

Wwin je dostupan za svakog igrača iz svijeta opcijama uplate: VISA, Master, Maestro kartice, Skrill, Moneybookers, Neteller, PaySafe Card, Ecash, Abon, XBon.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,