Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vikend revolucija: Meridian poklanja 50% bonusa na uplatu!

Preuzmite sliku

Uživajte u najboljoj vikend zabavi koju i ovog puta najavljuje Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.

Vikend revolucija počinje u prvim minutima 25. februara i traje sve do ponoći narednog dana. Sasvim dovoljno vremena da uplatiš depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i tvoj saldo biće veći za 50%.

Ako i dalje nemaš nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registruješ, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

Ne može jednostavnija

Prva dnevna uplata je tvoja šansa da zgrabiš bonus. Minimalna uplata za učešće u promociji je 10 KM. Ako tokom promocije, na primjer, uplatiš depozit od 30 KM, na tvoj Meridianbet nalog biće uplaćeno još 15 KM.

  • Da bi ostvario pravo na bonus, depozit treba da iskoristiš za odigravanje tiketa na kojem je neophodno da se nalaze minimalno četiri para, gdje je svaka pojedinačna kvota minimalno 1.40 i za odigravanje kazino igrica iz kagetorije SLOTOVI.

    Šta je još bitno?

    Jedan igrač može učestvovati samo jednom dnevno u promociji, a maksimalni dnevni iznos bonusa koji se može ostvariti je 50 KM.

    Kako da zgrabiš ovu bonus siguricu? Kontaktiraj Korisničku službu najkasnije do 22.59 sati istog dana kada je depozit uplaćen i to je sve.

    Pronađi pravu igru za sebe i uživaj u najspektakularnijem vikendu ikada.

    Isprati februar u velikom stilu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje