Subota, 4. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Totalna dominacija u Meridianu: Deset najboljih kvota na Edina Džeku i Zmajeve

Preuzmite sliku

Popularno

Bosna i Hercegovina je na korak od osvajanja svoje grupe i plasmana u elitnu ligu Lige nacija, a sportska kladionica Meridian je, osim najboljih kvota za ovaj meč, pripremila i specijal koji ne smijete propustiti.

Sada je pravo vrijeme da odigrate tiket na Zmajeve, jer se na siteu meridianbet.ba kladite bez poreza. Kako bi uplata na keš račun bila što lakša tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima Meridian vam poklanja pet posto bonusa, bez provizije i dodatnih troškova- iz bilo kojeg dijela BiH.

Iskoristite top deset kvota

Zmajevima je potreban samo bod na gostovanju u Austriji, ali s obzirom na igre tima Roberta Prosinečkog treba očekivati i pobjedu. Edin Džeko je sa tri gola najbolji strijelac Lige B, a uz to ima i jednu asistenciju. A, oni koji najviše vjeruju u Zmajeve najveću šansu za dobitni tiket imaju u Meridianu, jer ovih 10 kvota neće naći nigdje.

Sigurni u pobjedu!

Čista dvojka donosi nevjerovatan dobitak, kvota je takva da je dovoljna i za jedan dobar singl. Iskoristite je!

Malo opreznije, ali ipak najbolja šansa!

Kako igraju Zmajevi teško je zamisliti da mogu izgubiti ovaj meč. A, ako to znamo – onda je zaista pravi poklon kvota na X2!

Prelazi nikad jači!

Svi prelazi koji se završavaju pobjedom BiH će vam donijeti sjajan dobitak, a onaj najveći 1-2 kvotu od skoro 40! Iz iksa je nešto manja kvota, a i 2-2 vam daje šansu da šest puta uvećate svoj ulog!

Nova vrsta prelaza!

Samo u Meridianu imate šansu da isprobate ovu vrstu igre. U pitanju su prelazi vezani za golove – kladi se ko će prvi dati gol i ko će pobijediti.

Džeko vs Arnautović, ko će biti bolji?

Mi ne sumnjamo u ishod ovog golgeterskog duela. Zato predlažemo sljedeće opklade:

Džeko daje gol glavom po kvoti 5.00!

Džeko daje gol i asistira po kvoti 12.00!

Džeko daje drugi gol na meču po kvoti 6.00!

Golovi glavom u opticaju

Golovi glavom su česti na mečevima Zmajeva, a kvota na gol glavom na meču je 4.00. A, tu je i GGG – gol-gol glavom, gdje je dobitak mnogo veći!

Jedan gol za sreću

Dvije utakmice BiH je dobila sa po golom razlike. Zašto ne bi još jednu? Postoji kvota i za to!

Uzmite bonus do početka utakmice

Meridianbet je odlučio da sve nove igrače koji se danas do početka meča Austrija-BiH, odnosno do 20:45 sati registruju na sajtu Meridiana, počasti bonusom od 5 KM.

Registrujte se isključivo preko ovog linka,  verifikujte svoj nalog i bonus je vaš.

Šokantne kvote i bonusi

Osim top za meč Austrija- BiH, Meridian nudi najbolje kvote i najveće bonuse, bonuse već od trećeg meča, bonuse preko 3.000 posto! Sada na jednom tiketu možete da imate čak četiri bonus kvote- bonusi vas čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova.

  • Meridian, jedini u BiH u ponudi ima klađenje na više od 125 liga i 436 opklada po meču i zato nema razloga za čekanje – posjetite site meridianbet.ba, i uvjerite se u jedinstvenu ponudu! (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje