Utorak, 30. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Srpski MMA borac iznio šokantne tvrdnje: Sprema se moja likvidacija

Preuzmite sliku

MMA borac iz Srbije iznio zabrinjavajuće tvrdnje rekavši da se brine za svoj život.

Naime, MMA borac Marko Bojković (22) se na svom Instagram profilu obratio fanovima te poručio da strahuje za svoj život i život svojih bližnjih.

Bojković je prije nekoliko dana bio u žiži javnosti kada je rekao da mu je neko upao u stan dok je on bio na treningu i napao, tukao žensku osobu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojkovic Marko (@bojkovicmma)


“Ćao svima, dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da čak postoji mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro, kroz nekoliko dana će javnost biti obavještena o svemu kroz medije“, kazao je Bojković na Instagramu.

Kazao je da će navesti puno ime i prezime nalogodavca za koga misli da mu radi o glavi.

“Znaće se tačno ko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i ako se meni nešto desi, svi ćete znati tačno ko je to uradio. Uskoro ću čak objaviti i tačno ime i prezime čovjeka i vjerovatno svih ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa i sada stvari jednostavno ne mogu da se vrate nazad. Ja sam prije svega borac i sportista i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali da nešto bude jasno svima, neću sjediti mirno i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog i spreman sam na sve da bih zaštitio sebe i svoje. Pozdrav“, rekao je Bojković.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje