Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Serija dobitaka na WWin-u se nastavlja: Visočanin osvojio više od 117.000 KM na casinu

Preuzmite sliku

Popularno

Serija velikih dobitaka na WWin-u se nastavlja. Sreća se osmijehnula igraču iz Visokog koji je osvojio super dobitak u iznosu od 117.052,50 KM (59.848 eura) na igri Aztec Gold Megaways na WWin casinu. A, to je samo početak.

Sreća se osmijehnula i Mahiru iz Gračanice, koji je osvojio super dobitak u iznosu 48.895,50 KM (25.000 eura) na igri Power of Thor Megaways (Pragmatic) i Toniju iz Širokog Brijega, koji je osvojio 43.837,50 KM (22.413,76 eura) igrajući igru Flaming Hot, provajdera EGT Digital, koji za sada ekskluzivno ima samo na WWin-u.

Svi ovi igrači pridružili su se Kenanu iz Sarajeva (Jackpot – 160.833 KM), Toniju iz Širokog Brijega (Jackpot -176.052 KM), Almiru iz Banovića (Super dobitak – 158.813,40 KM), Draganu iz Mostara (Jackpot – 141.338,73 KM)… i drugim igračima koji su uzeli velike dobitke na wwin.com u 2023. godini.

Želite da se i vaše ime nađe na listi zajedno s ovim sretnim dobitnicima? Zavrtite i isprobajte sreću.

Zaigrajte na wwin.com, stranici s najvećom ponudom slot igara (2000+) u BiH i izazovite sreću. Dostupni su 24/7.

Doživite vrhunsko online kazino iskustvo na WWin.com sa preko 30 provajdera usluga i više od 2.000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantuje vrhunsku zabavu za svačiji ukus – od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istraži uzbudljive tematske igre u WWin kazinu.

Volite drevne mitove ili luksuzne avanture? Pronađite svoju čaroliju među najpopularnijim temama Daleki istok, Voće, Pirati, Avantura, Stvorenja, Vodeni svijet, Egipat, Magija, Mitovi…

Zaštita ličnih podataka

WWin je uveo novu opciju zaštite ličnih podataka. Imate mogućnost da u opciji račun – lični podaci promijenite da se prikazuju samo dva početna slova vašeg imena (npr. Ke……).

Dnevni Jackpot – svaki dan 3.000 KM (1.500 eura)

WWin svaki dan nagrađuje 50 igrača sa po 30 eura u dnevnom jackpotu. U njegovom izvlačenju učestvuju igrači koji imaju dnevni ulog ili spin na Ssportu (prematch ili live), Casinu ili LIW igrama.

Provjerite svoj račun, možda ste baš vi sretni dobitnik.

WWin – sponzor najviše klubova u BiH

Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: NK Gošk, FK Zvijezda 09 i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25 posto klubova prvog ranga bh. nogometa i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Time se Wwin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane kompanije, kao što su Turkish Airlines, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša.

Logo WWin-a krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim nogometnim ligama. Vrijedno je izdvojiti: Generalni sponzor KK Borac Banja Luka, koji će i u naredne dvije sezone nositi ime KK BORAC WWin, KK Široki, kao i rukometne klubove MRK Iskra iz Bugojna, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna.

U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Leotar iz Trebinja, Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče, Ljubić iz Prnjavora, Alfa iz Modriče, Velež iz Nevesinja. U prvoj ligi Federacije tu je Sloboda iz Tuzle i Jedinstvo iz Bihaća.

Kad je riječ o malom nogometu, jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog nogometa, logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje