Petak, 28. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Samo u Meridianu: Kladi se da će sudija gledati VAR na meču Hrvatska-Italija i višestruko profitiraj

Preuzmite sliku

Večeras ćemo dobiti rasplet u grupi B nakon čega će biti poznato da li Hrvatska nastavlja put na Evropskom prvenstvu ili ne, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

HRVATSKA – ITALIJA – 1 (3.15) X (3.20) 2 (2.45)

Nakon remija protiv Albanije, matematika Hrvatske na Evropskom prvenstvu je prilično jednostavna. U slučaju pobjede večeras, tim Zlatka Dalića će izboriti nastup u osmini finala. Ako se to ne desi, “Vatreni” će nastup u Njemačkoj završiti već nakon grupne faze. Italija je protivnik koji tradicionalno leži Hrvatskoj, ali za tri boda će igra morati drastično da se popravi u poređenju sa prikazanim u prva dva kola.

Hrvatska može tražiti ohrabrujući faktor i u tome da ni Italija nije prikazala naročito kvalitetan fudbal do sada. I oni su imali dosta problema u okršaju sa Albanijom, dok poraz 1:0 od Španije ni iz bliza ne oslikava koliko je dominantna “Crvena furija” bila u toj utakmici. Ipak, “Azuri” su ti koji su u boljoj poziciji i njima će i bod “završiti” posao ovdje. Čak i u slučaju poraza imaju velike šansu da prođu u nokaut fazu.

  • Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu i najviše različitih specijala.

    Kada se radi o specijalima za utakmicu Hrvatska-Italija, samo neki od nekolicine koji se nalaze u ponudi Meridiana su:

    Glavni sudija gleda VAR na meču – DA (2.90) NE (1.30)
    Prvi karton na utakmici dobija? Hrvatska (1.85) Italija (1.85)
    Prvi korner na utakmici će izvesti? Hrvatska (1.91) Italija (1.83)
    Penal na utakmici? DA (3.05) NE (1.35)
    Hrvatska daje gol iz penala? DA (6.80)
    Italija daje gol iz penala? DA (6.20)
    Crveni karton na utakmici? DA (5.00)
    Autogol na utakmici? DA (9.00)
    Crveni karton i penal na utakmici? DA (10.00)

    U drugoj utakmici grupe B, snage će u istom terminu od 21h odmjeriti Albanija i Španija. Kvota na pobjedu “Crvene furije” je 1.50, ali s obzirom da su već osigurali prvo mjesto, izvjesno je da će selektor Luis de la Fuente da odmori nekolicinu startera kako bi što spremnije dočekali osminu finala. Albanci će tu priliku pokušati da iskoriste jer i oni sa pobjedom osiguravaju plasman u nokaut fazu.

    Kada se radi o ranije pomenutim specijalima, u Meridianu možete u “Bet Builderu” da odigrate neograničen broj tipova i specijala sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

    Ako bi npr. odigrali sljedeće tipove u “Bet Builderu” sa utakmice Albanija-Španija:

    Više od 3.5 kartona na utakmici
    Više od 0.5 kartona u prvom poluvremenu
    Više od 9.5 kornera na utakmici
    Albanija će izvesti više od 2.5 kornera na utakmici
    Kvota će biti 9.31!

    Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

    Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

    Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje