Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet dana vrhunske zabave: Pred tobom je 1.000 razloga za 1.000 eura!

Preuzmite sliku

Popularno

Spinuj do neviđenih bonusa! Zabavi se uz slotove provajdera Synot u Meridianu i preuzmi dio nagradnog fonda vrijednog 1.000 eura!

Ako uživate u neodoljivoj zabavi uz najbolje slot igre predlažemo vam da posjetite Meridian! Talas nestvarnih promocija je uveliko u toku, a posebno ćemo izdvojiti jednu od njih.

U periodu od 10. do 14. februara pruža vam se šansa da iskoristite 1.000 RAZLOGA i preuzmete dio nagradnog fonda vrijednog 1.000 EURA!
Sve što se od vas traži jeste da se zabavite uz 10 odabranih slotova provajdera Synot. Svakim odigranim spinom osvajate poene uz pomoć kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

  • Nagrade očekuje 10 najboljih igrača na listi, dok će pobjednik ove petodnevne avanture osvojiti keš nagradu vrijednu 300 EURA! Keš nagrade su na raspolaganju kako za podizanje tako i za odigravanje cjelokupne ponude na sajtu meridianbet.ba.

    Uživajte u magičnoj slot avanturi!

    REGISTRUJ SE – MERIDIAN ČASTI SA 1.000

    Ako još nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se registrujete i otkrijete svijet čarobne zabave.

    Meridianova 1.000 sastoji se od 500% bonusa (prva + druga + treća uplata) i 500 besplatnih spinova.

    Promocija važi za novoregistrovane i postojeće igrače, kao i one koji su se registrovali od 1. januara 2022. godine, a do sada nisu imali uplaćen depozit.

    Neodoljiva avantura počinje!

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje