Petak, 25. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nezaboravno ljeto igrača iz Tuzle: Obogatio se iz jednog spina

Igrač iz Tuzle na Meridianbet online kazinu osvojio je čak 27.000 KM, a fenomenalni dobitak donijele su mu popularne “voćkice”.

Da li vjerovati samo u sreću, ili pak, nešto više preduzeti, pa sreću usmjeriti na svoju stranu? To najbolje zna igrač koji je samo jedinim odigranim spinom obezbijedio nezaboravno ljeto i, jednim potezom, inkasirao nekoliko prosječnih godišnjih plata.

Dobitak je stigao kada se najmanje nadao: na računu je imao 36 KM – i onda se desilo čudo! Simboli na dobitnim linijama su se poklopili i doveli do nasumičnog multiplikatora, zahvaljujući kojem je osvojio spektakularnih 27.000 KM.

– Zaista sam zadovoljan ponudom igara. Omiljene su mi igre Pragmatic Play, među kojima je i “Fruit Party”, igra koja mi je donijela ovaj dobitak – navodi dobitnik, te ističe da je zadovoljan uslugom i načinom na koji je tretiran na sajtu meridianbet.ba.

Igrajući na drugim onlajn kazinima, kaže, nikad nije ostvarivao značajnije dobitke, napominjući da, tek sad, sa moćnim Meridianbet spinovima, konačno ima priliku da se osjeća kao dobitnik.

Dodaje da planira i dalje da se zabavlja na Meridianbet online kazinu, jer smatra da su ovdje spektakularni dobici realni.

Zadovoljan igrač je jedinstveni smisao kojem teži Meridanbet, a to je, svojim izborom, potvrdio i ovaj igrač iz Tuzle.

Bombastična ponuda igara na Meridianbet online kazinu čeka i tebe! Zar nije vrijeme da se zabaviš na sjajnoj ponudu igara?

Ukoliko se još nisi registrovao, uradi to što prije, jer te, u znak dobrodošlice, čeka 100 besplatnih spinova bez uslova.

Registruj se, odigraj i osvoji nevjerovatne sume ili kako to kaže igrač iz Tuzle- postani dobitnik!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,