Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nema zime na AdmiralBet online kazinu: Slot turniri, cashback, besplatni spinovi i najveći bonusi!

Preuzmite sliku

AdmiralBet svim novoregistrovanim igračima poklanja 50 KM, bez uslova i depozita!

Najuzbudljiviji period godine je pred nama, a ukoliko ste registrovali svoj nalog na AdmiralBet-u imate priliku da budete dio zagarantovano najbolje novogodišnje online zabave.

Ukoliko još uvijek nemate nalog, sad je idealna prilika da to uradite, jer dobijate na POKLON 50 KM – BEZ DEPOZITA.

Svoj nalog možete kreirati na OVOM LINKU!

AdmiralBet novogodišnja zabava traje cijeli decembar, pa sve do druge polovine januara naredne godine, a ono što je sigurno jeste da je praznična euforija na kazinu, jer samo na AdmiralBetu – NEMA ZIME NA ONLINE KAZINU!

U svakom trenutku imate priliku da se zabavite igrajući omiljene online slot igre, ali i da učestvujete na nekom od online slot turnira.

Slot turniri – nagradni fond preko 70.000 KM

Trenutno je aktivan AMUSNET SLOT TURNIR, te sve do 7. decembra svi igrači koji zaigraju imaju šansu da osvoje jednu od 30 nagrada i podijele nagradni fond od 10.000 KM, a naravno cilj je biti osvajač turnira i „zgrabiti“ cifru od 1.750 KM.

U narednom periodu turniri postaju sve interesantiji, te očekujte zabavu na globalno najpopularnijim provajderima kao što su Fazi, Greentube, Synot, Endrophima, Pragmatic Play i drugi.

Kao i svaki vikend, pa tako i ovaj AdmiralBet vam nudi poseban VIKEND SLOT MENI, gdje bez obzira da li ste ljubitelj mitologije, „voćne“ tematike, ili uživate u uzbuđenju igre slot igara koje nude besplatne spinove, najveći cashback u BiH je zagarantovan i ide čak do 25%.

Ipak, većina igrača će se složiti, da jedan od najboljih euforičnih osjećaja koji se može doživiti, a zapravo i cilj igre, ništa drugo nego osvajanje jackpot-a.

ADMIRALBET JACKPOT

Bez obzira koje provajdere i igre preferirate, na AdmiralBet kazinu imate priliku da u svakom trenutku osvojite čak tri JACKPOTA-a.

U konkurenciji ste za osvajanje jednog od jackpot-ova već sa minimalnim ulogom od 0.10 KM, zato se ulogujte u svoj nalog, „napadnite“ MINI, MIDI ili MAXI i doživite osjećaj JACKPOT DOBITNIKA!

Budite dio najbolje novogodišnje online zabave i uvjerite se da na AdmiralBetu – NEMA ZIME NA ONLINE KAZINU!

Za sve prednosti zabave zapratite AdmiralBet Facebook i Instagram nalog.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,