Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice – Petak, 08. 01. 2021.

Preuzmite sliku

Registruj se sutra i osvoji bonus

Za nove korisnike koji se sutra registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice  na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za sutra (petak, 08. januar/siječanj), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Gdje se kladiti i gledati svoje omiljene lige UŽIVO?

Klađenje UŽIVO uz video streaming na Wwin kladionici sada na više od 90% događaja. Ugovori sa IMG Arena, Statsperform i Sportsradar potpisani su i za naredne tri godine i uživo se možete kladiti i gledati gotovo sve sportske događaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WWin (@official.wwin)

Na Wwin kladionici možete da se kladite i gledate mečeve najvećih svjetskih događaja uživo. Usluga je besplatna za sve registrovane korisnike koji na računu imaju minimalno 0,01 euro.

Mjesečno vam Wwin kladionica omogućava live klađenje uz video streaming na više od 5000 događaja. Lige koje možete da gledate i da se kladite uživo su:

Nogomet: Italija 1. i 2. liga, Njemačka 1. i 2. liga, Španjolska 1. i 2. liga, Francuska 1. i 2. liga, Engleska 2. liga, engleski FA cup, Nizozemska 1. i 2. liga, Belgija 1. liga i brojne ostale lige…

Košarka: NBA, Euroliga, Eurokup, španjoloska 1. liga, Italija 1. liga, Turska 1. liga….

Tenis: Masters, Australian open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, ATP series 1000, ATP series 500, ATP series 250, 10.000 challenger događaja , 5000 ITF događaja, Davis cup, Fed cup.

Rukomet: Svjetsko i Evropsko prvenstvo

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje