Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku: Registruj se danas i uzmi bonus

Preuzmite sliku

Popularno

Ne propustite sjajnu priliku – Wwin bonus dobrodošlice – danas (srijeda, 01.02.2023.).

Za nove korisnike koji se danas (srijeda 02. 01.) registruju u poslovnicama u Federaciji BiH Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od Wwina kladionice na poklon dobijaju 40 KM bonusa – aktivan (keš novac osvaren bonusom možete isplatiti bez uslova – odmah) + 200% bonus na prvu uplatu.

  • CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

    WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

    Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

    Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Nije nemoguće da dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke.

    Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

    KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

  • Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE đogađaje na istom listiću.

    Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova.

    Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

  • Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja. (Sponzoisano 18+)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje