Ponedjeljak, 1. Jula 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najveći bonus za registraciju u BiH: AdmiralBet časti sa 60 KM – bez depozita

Preuzmite sliku

Iskoristite priliku, registrujte se na AdmiralBet online platformi, preuzmite bonus dobrodošlice od 60 KM – BEZ DEPOZITA!

Ukoliko još uvijek nemate nalog na admiralbet.ba, sad je idealan trenutak da ga napravite, jer kao bonus dobrodošlice dobijate 60 KM – 30 KM za sportsko klađenje, a sa 30 KM zaigrajte neke od omiljenih slot igri!

  • Kako biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da završite proces verifikacije naloga dodavanjem ličnog dokumenta na platformi. Onog trenutka kada je potvrda identiteta uspješno završena, stiže bonus – potpuno BESPLATNO isprobajte najmoderniju online platformu za klađenje!

    A od starta ti se nudi samo najbolje! Nakon dodjeljenih 60 KM pri registraciji, sada te očekuju dodatni bonusi i besplatni spinovi. Naime, za svaki od prva tri depozita dobijaš 200% bousa (100% za slot i 100% za sport), a za treći depozit uz bonuse dobijaš i 200 BESPLATNIH SPINOVA – bez uslova!

    Bez obzira da li si igrač koji više voli perfektno složen tiket prije meča, ili više voliš klađenje uživo, AdmiralBet kladionica ti pruža kvote veće od najvećih.

    AdmiralBet – ponuda koja se ne odbija!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,