Četvrtak, 26. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Nastavljena je akcija pružanja pomoći zdravstvenom sistemu i samim doktorima – herojima zemlje

Pored finansijske pomoći koju kontinuirano pruža zdravstvenom sistemu u cijelom regionu, kompanija Mozzart kroz svoje akcije daje podršku i samim ljekarima. Humanitarni konvoj nastavio je da obilazi bolnice širom zemlje, a poslije Prijedora i Doboja, paketi svježeg voća i prirodnih sokova stigli su do doktora i medicinskog osoblja u Zvorniku.

  • Priređivač igara na sreću je, prethodno, ovim bolnicama donirao po 10.000 KM,  a kroz društveno-odgovorne aktivnosti na razne načine se trudi i da poboljša uslove rada herojima zemlje, koji danonoćno vode borbu protiv korona virusa.

  • – Hvala kompaniji Mozzart na vitaminskim paketima za ljekare, veoma je bitno da oni osjete da imaju podršku zajednice u ovom teškom trenutku, jer se mjesecima bez prestanka mukotrpno bore za živote ljudi. Samo ujedinjeni možemo da se izborimo za očuvanje zdravstvenog sistema zemlje u jeku pandemije – poručili su iz bolnice u Zvorniku.

  • Od prvih zabilježenih slučajeva zaraženih u martu mjesecu, kompanija Mozzart je odredila paket pomoći za borbu protiv korone. Akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavila je na pomoć zdravstvenim ustanovama, kao i samim doktorima, a humanitarna akcija biće nastavljena širom zemlje narednih dana. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,