Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lazio 2,2, Beşiktaş 1,85, Chelsea 1,80!

Preuzmite sliku

Nećete naći veće nigdje na planeti…

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog utorka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije, Engleske i Kupa Turske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Lazio – Torino (utorak, 20:30), kec 2,20

Lazio nema rezultatski motiv pred posljednja dva prvenstvena meča. Porazima od Rome i Fiorentina u prethodna tri kola izgubio je svaku šansu da se umješa u borbu za Ligu šampiona, pa u finiš sezone ulazi rasterećeno. Torino je sa samo četiri osvojena boda u posljednjih pet mečeva ugrozio prvoligaški status, od Milana je primio sedam, zatim od Spezie još četiri gola, ali bi remijem protiv Lazia i definitivno izborio opstanak. U suprotnom, moraće da strepi u posljednjem kolu protiv direktnog rivala Beneventa. Posljednja tri međusobna duela dobio je Lazio.

Chelsea – Leicester (utorak, 21.15), kec 1,80

Leicester je u dva navrata već dobijao Chelsea ove godine. U prvom dijelu sezone, u prvenstvenom meču, slavio je na King Pauer stadionu sa 2:0, drugi put prije tri dana u finalu FA kupa 1:0. Eventualnim trećim uzastopnim i definitivno bi obezbijedio mjesto u Ligi šampiona. Podigao je Brendan Rodgers formu svoje ekipe u pravom trenutku, prije duela sa Chelseajem dobio je i Manchester United, a na prethodnih sedam poražen je samo jednom.

Antalya – Besiktas (utorak, 19.45), dvojka 1,85

Turski kup došao je do samog kraja. Za trofej će se boriti Antalija i Besiktas. Za popularne Škorpije finale dolazi u lošem trenutku. Jesu obezbijedile opstanak, ali su trenutno u seriji od sedam mečeva bez trijumfa. Besiktas je s druge strane poslije dva vezana poraza u posljednjem kolu Super lige savladao Goztepe, uspio da sačuva titulu od naleta Galatasaraya i večeras će pokušati da stigne do duple krune. Istanbulski klub je nešto uspješniji u prethodnih pet međusobnih duela, dobio je dva, jedan je pripao Antaliji, dok su posljednja dva završena remijem, oba rezultatom 1:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za online klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,