Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meridian – šampionski: Snažna podrška sportu širom regiona

Preuzmite sliku

Popularno

Meridian aktivno učestvuje u unapređenju uslova za brojne sportske klubove širom BiH, regiona i Evrope. Najnovije partnerstvo sa Fudbalskim savezom Crne Gore potvrđuje tu posvećenost.

Sponzorskim ugovorom, koji je nedavno potpisan u Kući fubala u Podgorici, globalni lider u priređivanju igara na sreću postao je oficijelni partner FSCG.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević istakao je zadovoljstvo proširenjem saradnje koja je počela prošle godine, kada je Meridianbet postao sponzor Prve crnogorske fudbalske lige.

– Izuzetna nam je čast što će Fudbalski savez i „hrabri sokoli“ u narednom periodu imati veliku i značajnu podršku kompanije Meridianbet, sa kojom već imamo uspješnu saradnju kroz crnogorsku fudbalsku ligu. Raduje nas što je regionalno i međunardono kredibilna kompanija kakva je Meridianbet prepoznala benefite saradnje sa Fudbalskim savezom koja će od sada, na obostrano zadovoljstvo, biti na još većem nivou – kazao je Savićević.

Izvršna direktorica Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić istakla je značaj saradnje sa FSCG.

– Ova saradnja omogućiće nam da pružimo podršku crnogorskom fudbalu na svim nivoima, od mlađih kategorija do seniorske reprezentacije. Kao sponzor FSCG, Meridianbet će biti prisutan na svim zvaničnim takmičenjima, uključujući domaće lige i nacionalne timove. Osim toga, obezbijedićemo podršku za razvoj infrastrukture, sportskih objekata i programa za mlade talente. Naš cilj je da pomognemo u razvoju crnogorskog fudbala i da zajedno izgradimo snažan temelj za buduće uspjehe – istakla je Klisić.

  • Sponzorstva u svim rangovima takmičenja

    Kada je riječ o regionu, nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću je naslovni sponzor KK Crvena zvezda Meridianbet… Na evropskom nivou, Meridian je već duže od decenije prisutan i na Malti, jednom od najstarijih i najzahtjevnijih tržišta cijelog svijeta, pa je tako oficijelni partner FC Harmun Spartans. I kiparski fudbaleri, FC AEK Larnaca, dio su ove sportske porodice.

  • – U BiH u fudbalu i košaraci klupske, ali i naše boje, brane fantastični premijerligaši FK Sloga Meridian i košarkaški klubovi Bosna Meridianbet, Sloboda Tuzla, Promo Donji Vakuf. Tu su i prvoligaši FK Alfa Modriča i FK Goražde te Višegrađani – KK Varda HE – ističu u Meridianu.

    Podsjetimo, Meridianovi fudbaleri u BiH su i drugoligaš Sloga Trn, FK 13. Skojevki koji se takmiči u trećoj ligi i FK Rekreativo iz četvrte lige RS. Pohode na košarkaške poene uz Meridian nastavlja Mladost Buldogs Prnjavor, a rukometni predstavnik Meridiana je Sloga Prnjavor. U regionalnoj WABA ligi to je ŽKK Banovići.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,