Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Meridian: Nagradni fond 20.000 KM i poklon za registraciju

Preuzmite sliku

Poslastica za ljubitelje slotova i ekskluzivnih bonusa – Buffalo promocija sa fantastičnim nagradnim fondom od 20.000 KM!

Za sve zaljubljenike u sjevernoamerički kontinent, njegovu prirodu i njegove stanovnike – predstavljamo Buffalo promociju! Ovo je specijalna šansa za uživanje u svim slotovima sa temom bikova, a jedino što se od vas traži za učestvovanje u ovoj promociji sa nagradnim fondom od 20.000 KM je da imate nalog. Ako i nemate, za vas imamo super vest: REGISTRUJTE SE, pokupite poklon 300 besplatnih spinova i 10 KM za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i spremni ste za 9 slot igara i 20.000 KM!

Svoj poklon PREUZMITE OVDJE, a 20.000 KM vas čeka na ovoj KAZINO KORIDI! A igre su fantastične, jer sadrže sve savremene alate za zabavu i vrhunsku zaradu – čekaju vas besplatni spinovi, množioci, respinovi i džekpotovi! Kako ima puno igara, budite sigurni da će afiniteti svih igrača biti zadovoljeni!

Pitate se kako da dodatno zaradite igrajući ove igre? Za svakih 50 KM koje izvrtite u okviru neke od ovih igara, dobijate 5 KM bonusa! Znači, ne samo sjajna zarada, nego na to i bonus keš! Najbolje „buffalo“ igre vas čekaju u Meridian Online Kazinu, požurite u susret vrhunskim nagradama! (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje