Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meridian kazino: Iz jednog spina inkasirao 40.000 KM

Preuzmite sliku

Popularno

Igrač D.B. iz Sarajeva osvojio je 60.000 KM na slotu Sizzling Hot Deluxe, a koliko je Meridianov igrač bio srećne ruke dokazuje i to da ga je samo jedan spin doveo do čak 40.000 KM.

Ako još uvijek nisi posjetio mjesto najbolje zabave i najvećih dobitaka, vrijeme je da to promijeniš.

Registruj se na meridianbet.ba i preuzmi bonus dobrodošlice: za sve nove igrače Meridian je pripremio 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa.

Jednostavan slot- lagan dobitak

Sizzling Hot Deluxe, slot stare škole i klasičnog dizajna, ali odlične grafike, izbor je sa kojim ovaj igrač na Meridian kazinu nije pogriješio.

Tokom igre, voćkice su pravile miks dobitaka, adrenalin je rastao, da bi igrač došao do salda od 20.000 KM. I tu nije bio kraj: pet simbola “sedmice” u isplatnoj liniji su se posložili, zahvaljujući kojima je D.B. isplatio maksimalni dobitak iz jednog spina- nevjerovatnih 40.000 KM, odnosno ukupno 60.000 KM.

-U Meridianu sam skoro tri godine i moje iskustvo je zaista pozitivno: od Korisničkog servisa, promocija, do izbora igara na kazinu. Volim klasične slotove, sa “voćnom” tematikom- oni imaju posebnu čar. Osim Sizzling Hot Deluxe, koji mi je omiljeni, često igram Twinkling Hot 5 i Wild Hot 40. Pohvale i za Expanse igrice- zanimljive su i nude nešto drugačije iskustvo od slotova koje inače preferiram- navodi D.B.

Od dijela osvojenog novca će, kaže, uplatiti luksuzan odmor na jednom poznatom evropskom ljetovalištu, dok će od preostalog iznosa da se počasti automobilom.

Posjeti i ti meridianbet.ba, pridruži se pobjedničkom timu i već danas iskoristi svoju šansu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje