Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

M-bike shop: Cube električna bicikla opremljena savremenom opremom (FOTO)

Preuzmite sliku

M-bike shop, poznat kao najbolji shop bicikala i biciklističke opreme u Tuzli, vrijedi i za specijaliziranu prodavnicu koja prati svjetske trendove, redovno proširuje svoje ponude i radi na usavršavanju, a sve s ciljem što kvalitetnijeg pružanja usluga kupcima.

Dokazuju to i Cube električna bicikla, opremljena savremenom opremom, koje ljubitelji ovog prevoznog sredstva mogu bez problema voziti kuda god požele, i to bez većeg truda. Za Cube električna bicikla nijedna staza nije preduga i nijedna planina nije previsoka, pa se vozači mogu slobodno zaputiti i na duže, brdovite relacije.

Ova bicikla opremljena su savremenom opremom, a u nastavku predstavljamo specifikacije:

Opremljena su savremenim kompjuterom, WIFI, GPS 3D navigacionim-multifunkcionalnim sistemom, BOSCH CX pogonom, kapacitetom baterije visokih 400Wh, hidrauličnim kočnicama te kompletnom SHIMANO XT opremom zadnje generacije.

Kombinacija snage bicikliste i Bosch CX motora prenesena na zadnji točak preko aluminijumskog Superlite okvira i potpuno novog Shimano XT 11-brzinskog prenosa daje vrhunsko vozačko iskustvo.

RAM

Aluminijum superlagani okvir razvijen je posebno tako da odgovara zahtjevima novog Bosch sistema. Okvir je izuzetno čvrst uprkos tome što je vrlo lagan – a to znači fantastičnu efikasnost pogona i vrhunsku preciznost upravljanja.

Kombinacija tehnologije“ in-house Agile Ride Geometry (ARG) i „optimal positioning of the Bosch system (ODP)“ pretvara REACTION-a u biciko sa raketnim ubrzanjem.

Komponente

Bosch novi CX pogon, sa do 75Nm obrtnog momenta, je najmoćniji sistem MTB pogona na raspolaganju. Motorni pogon daje maximalnu podršku za duže vožnje sa kapacitetom baterije visokih 400Wh i bez problema vas uspinje na impresivne visine za relativno malo truda.

Shimano potpuno novi 11 brzina XT mjenjač – sa XT ShadowPlus zadnjim mjenjačem – ima najširi mogući opseg brzina, što ga čini savršenim za e-biciklo.

Kada je riječ o kočnicama, hidraulični diskovi Shimano BR-M506 pružaju izuzetno snažano i pouzdano zaustavljanje u svim vremenskim uslovima.

Lagani i extra čvrsti točkovi su izgrađeni oko nove generacije Shimano XT naba.

RockShox RECON Silver amortizer ima 100mm glatkog kontroliranog hoda, štapovi 32mm i podesivi rebound damping sa daljinskim zaključavanjem – savršen za prelazak preko najzahtjevnijih staza.

Sve ovo pokazuje i dokazuje činjenicu da sa Cube električnim biciklima možete, bez mnogo truda, voziti kuda god poželite. Dovoljno je posjetiti specijaliziranu prodavnica i servis bicikala, sa najboljom ponudom bicikala i usluge servisa u Tuzli, a sve informacije će predstaviti ljubazno osoblje. Brzina, mogućnost vožnje i na visinama, savremena oprema, sve to oslikava ova bicikla, a svakako, neizostavan je i zdrav tempo života.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje