Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Korona nokaut: Bivši svjetski šampion Amir Khan izbačen sa leta zbog svađe oko maske

Preuzmite sliku

Popularno

Britanski bokser Amir Khan izbačen je sa avionskog leta u Americi nakon svađe oko maski.

Khan je rekao da ga je policija izvela iz aviona kompanije American Airlines kada se neko požalio da njegov prijatelj nije dovoljno „visoko nosio masku”.

Aviokompanija je saopštila da je avion na letu za Dallas bio primoran da se vrati na gejt jer su dvije osobe navodno „odbile da ispune zahtjeve posade”.

Nije bilo potrebe da interveniše policija, dodaje se u saopštenju aviokompanije.

U videu objavljenom na Twitteru, Khan je rekao da je letio u trening kamp u Koloradu posle boravka u Njujorku i da je ostao „zgrožen” načinom na koji su se ophodili prema njemu.

Bivši svjetski šampion u poluteškoj kategoriji, iz Boltona, rekao je: „Policija me je danas izbacila iz aviona kada sam išao u trening kamp u Kolorado Springsu.”

„Očigledno da se žalilo osoblje American Airlinesa – rekli su da maska mog prijatelja nije bila dovoljno podignuta. Zato su morali da zaustave avion i uklone mene i mog prijatelja sa leta, iako tvrdim da nisam učinio ništa loše.”

Khan je dodao da je bio uznemiren jer je morao da mijenja planove i traži novi let kako bi se vratio u kamp.

Dva putnika su navodno odbila da da ispune zahtjev članova posade za odlaganje prtljaga, postavljanje mobilnih telefona u avionski režim i poštovanje pravila za pokrivanje lica, navodi se u saopštenju kompanije.

Dodaje se i da je policija „po protokolu” bila prisutna kada se avion vratio na gejt, ali nije učestvovala u izvođenju putnika iz aviona.

Khanu i njegovom prijatelju nije zabranjeno putovanje avionima American Airlinesa, ističe se u saopštenju kompanije. (Oslobođenje)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,