Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Burek blog Tennis Challenger\”: Pobjednik Damir Selimović!

burek-tenis1
Preuzmite sliku

Sinoć je na terenima Teniskog kluba \”Zmaj od Bosne\” završeno šesto izdanje \”Burek blog Tennis Challenger\”, teniskog turnira za rekreativce u organizaciji autora bh. bloga Burek.

\"burek-tenis1\"U dvodnevnom programu nastupilo je 16 igrača, uglavnom iz Tuzle a prikazan je vrlo solidan tenis. Posebno je bilo uzbudljivo u sinoćnjoj završnici takmičenja, polufinalnim mečevima i finalu. Nakon kvalifikacija u subotu, među četvoricom najboljih više su pokazali Damir Selimović, pobjedom nad Edinom Muharemagićem (7:5) i Mirza Nukić, trijumfom nad braniocem trofeja, Omarom Husićem (6:4).

U najkvalitetnijem meču turnira, poslije skoro dva sata igre, Damir Selimović je pokazao više črvrstine i rezultatom 2:1, po setovima 6:4,0:6,6:4 zasluženo postao šesti pobjednik \”Burek blogovog\” turnira koji svake godine okupi više teniskih rekreativaca u Tuzli.

Uz čestitke pobjedniku, organizatori su istakli posebno zadovoljstvo zbog vrlo ugodne atmosfere i druženja tuzlanskih zaljubljenika u bijeli sport koji su najavili dolazak i naredne godine!

\"burek-tenis2\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: