Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet: Zaigrajte Quattro slot turnir i osvojite jednu od 50 nagrada!

Preuzmite sliku

Popularno

Najpopularnije online igre provajdera Greentube, Amusnet Interactive, Fazi i Pragmatic Play nude vam šansu da osvojite vrhunske nagrade i uvećate svoj ulog preko 20.000 puta.

AdmiralBet pruža mogućnost svojim igračima da u periodu od 26. jula do 4. augusta zaigraju neke od najpopularnijih online slot igri današnjice, a da uz adrenalinsku zabavu osvoje i  nagrade.

Sve što vam je potrebno da zaigrate online slot turnir, jeste registrovan AdmiralBet nalog, a ukoliko do sad niste kreirali nalog, to možete uraditi na OVOM LINKU, jer čekaju vas najveći bonusi dobrodošlice u BiH.

Quattro slot turnir

Igre kao što su Lucky Lady’s Charm Deluxe, Shinig Crown, Sweet Bonanza, Sugar Rush sigurno su bar jednom do sad bile na meniju svih igrača koji uživaju u online zabavi, a kao razlog je mogućnost osvajanja grandioznih dobitaka, gdje na nekim od igara možete svoj ulog uvećati i preko 20.000 puta.

Neke od vaših omiljenih igara sigurno su u ponudi Quattro slot turnira, koji sa nagradnim fondom od 7.000 KM, nudi priliku za 50 igrača da osvoje fenomenalne nagrade.

Na turniru mogu učestovati isključivo AdmiralBet igrači, a sa minimalni ulogom od 0.20 KM, učestvujete u borbi za neku od 50 NAGRADA.

Zaigrajte igre provajdera Greentube, Amusnet Interactive, Fazi i Pragmatic Play i iskoristite priliku da naplatite svoju online zabavu.

Da budete u toku sa svim prednostima igre, zabave i najvećih bonusa zapratite Instagram nalog admiralbetbih i Facebook nalog AdmiralBet BiH.

AdmiralBet – više od igre!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje