Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet: Vikend zagarantovano najvećih bonusa!

Preuzmite sliku

AdmiralBet poklanja svim novoregistrovanim igračima 50 KM bez uslova. Za dobijanje najvećeg bonusa dobrodošlice u BiH nije potrebno uplatiti depozit!

Vikend najvećih bonusa zagarantovano pruža najbolje uzbuđenje za sve ljubitelje online slot igara na AdmiralBet platformi.

Naravno, sve najveće bonuse u BiH možete iskoristiti samo ukoliko ste registrovani na admiralbet.ba, a ukoliko to niste, uradite to odmah, jer na poklon dobijate 50 KM bonusa dobrodošlice – bez uslova i depozita!

Online kladionica AdmiralBet ovaj vikend nudi priliku da za svaku vašu uplatu putem bankovnih kartica ( visa, maestro i mastercard ) dobijete 25% kazino bonusa.

Ono što treba da uradite jeste da prilikom vašeg depozita unesete promo kod: SLOT25 i kroz samo nekoliko trenutaka zabava može da počne.

Bitno da znate, nema ograničenja, promo kod možete iskoristiti koliko god puta želite!

  • Vikend Zicer

    Za sve one ljubitelje „stare – dobre“ sportske prognoze, vikend na AdmiralBet platformi uvijek standardno u svojoj ponudi pruža zagarantovani Vikend Zicer – 30% na prvi dnevni depozit, koji možete iskoristiti po jednom za oba dana vikenda.

  • Zabavite se na AdmiralBet platformi i saznajte kako da svake sedmice imate siguran SPORT CASHBACK, ili ako ste vise ljubitelj online igara obavezno saznajte koja je to jedina dnevna doza koja se isplati pratiti – DNEVNA DOZA BESPLATNIH SPINOVA!

  • Da budete bio u toku sa svim dešavanjima i promocijama, zapratite AdmiralBet na Facebooku i Instagramu.

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,