Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet: Registrujte se uz promo kod “TUZLANSKI50“ i preuzmite bonus dobrodošlice 50 KM bez depozita!

Preuzmite sliku

Popularno

Sportska kladionica AdmiralBet nudi najveći bonus dobrodošlice u Bosni i Hercegovini. Instalirajte aplikaciju, registrujte se i uvjerite se zašto je AdmiralBet – više od igre!

Vikend koji je pred nama vam pruža jedinstvenu priliku da se zabavite i preuzmete najveći bonus dobrodošlice u BiH.

Preuzmite AdmiralBet aplikaciju, registrujte se uz promo kod „TUZLANSKI50“, jer nakon verifikacije vašeg naloga, možete započeti potpuno novo iskustvo zabave uz poklon od 50KM – BEZ DEPOZITA!

ADMIRALBET APLIKACIJA

AdmiralBet aplikacija je dostupna za andriod i IOS korisnike. Upustvo za andriod korisnike kako preuzeti aplikaciju se nalazi na OVOM LINKU, dok IOS korisnici aplikaciju mogu pronaći na Apple Store-u, a objašnjenje kako instalirati aplikaciju na vaš uređaj se nalazi OVDJE!

Ono što će svaki korisnik aplikacije iskusiti jeste moderni izgled i jedinstveni korisnički interfejs, gdje vam je u svakom trenutku sve prilagođeno i dostupno na dohvat prsta.

Najnovije sportske informacije i kompletnu statistiku svih sportskih događaja koje vas interesuju, od sad nema potrebe da pretražujete na raznim sajtovima, od sad to sve možete u svakom trenutku ispratiti unutar samo jedne aplikacije. Rezultate sportskih događaja koje vas interesuju više ne možete propustiti, jer svaka promjena rezultata je animirana.

Ono što će sigurno oduševiti ljubitelje casino i slot zabave jeste brzina aplikacije, jer više nema potrebe za redirekcijama, otvaranju posebnih linkova i sl., jer se omiljene igre mogu zaigrati unutar aplikacije.

Preuzmite AdmiralBet aplikaciju i registrujte se uz promo kod „TUZLANSKI50“ i neka najzabavniji vikend počne uz bonus dobrodošlice od 50 KM – BEZ DEPOZITA!

Promo kod važi do nedelje 16. jula 2023. godine (23.59h), zato ne propustite priliku za besplatnu zabavu!
Da biste bili u toku sa prednostima zabave na AdmiralBet-u, svakako zapratite Facebook AdmiralBet BiH i Instagram admiralbetbih nalog.

AdmiralBet – više od igre!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje