Utorak, 30. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet dnevni Cashback do 30% na Amusnet Interactive kazino igrama!

Preuzmite sliku

Kraj sportskih sezona i ljetna pauza, sigurno nisu razlog da zabava prestane. Od sad na AdmiralBet-u imate mogućnost da zaigrate neke od omiljenih Amusnet Interactive ( EGT ) igara.

Muzička pozadina, sjajna grafika i raznovrsna tematika razlog su dovoljan da izaberete svoju omiljenu igru, ali ipak, AdmiralBet nudi i dodatni razlog.

CASHBACK DO 30% ZA AMUSNET INTERACTIVE ( EGT ) IGRE

Narednih 10 dana možete potpuno relaksirano da izaberete i zaigrate neku od svojih omiljenih online slot igara provajdera Amusnet Interactive ( EGT ).

Tematika igara je više nego raznovrsna, tako da sve od grčke i egipatske mitologije, pa do „klasičnih“ voćnih igara. Izaberite svoju omiljenu igru i zaigrajte za rekordne dobitke, ili neki od četiri progresivna džekpot čije vrijednosti konstantno rastu.

Svaki dan cashback se računa na dnevnom nivou, a ono što ste zaigrali prethodni dan, AdmiralBet vam vraća na račun naredni dan do 12h.

  • Instalirajte aplikaciju, registrujte se i preuzmite 50 KM bonus!

    AdmiralBet je jednostavno sinonim za najbolje online korisnično iskustvo. Nova aplikacija je lansirana, a ukoliko još uvijek niste registrovali svoj nalog na admiralbet.ba, sad je idealna prilika da to uradite.

    Pored ove prilike, ukoliko instalirate aplikaciju i uplatite svoj prvi depozit preko aplikacije dobijate 100% Freebet bonusa za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot igre!

    Da budete u toku sa svim pogodnostima igre i zabave na AdmiralBet-u zapratite Facebook i Instagram nalog AdmiralBet BiH.

    AdmiralBet –  više od igre!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje