Srijeda, 8. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

USKORO: Sloboda i ja, najbolje navijačke priče, pošalji i ti svoju!

sloboda-i-ja
Preuzmite sliku

U narednom periodu objavit ćemo niz zanimljivih priča vezanih za tuzlansku Slobodu.

\"sloboda-i-ja\"U fudbalu, košarci i rukometu Sloboda je godinama značila mnogo. Pune dvorane i stadioni, borba za sami vrh tabele i pobjednička euforija daleko su iza nas, sve što danas možemo konstatovati, jeste da su to bila dobra vremena.

Danas je situacija radikalno drugačija. Rukomet preživljava na leđima entuzijasta, KK Sloboda Dita se ugasila a OKK Sloboda na krilima mlađih momaka ima želju i zadatak vratiti vrhunske košarkaške utakmice u naš grad, FK Sloboda je nakon više od 40 godina napustila društvo najboljih.

Naredna godina će biti drugoligaška za sve nabrojane sportove. Manje atraktivne utakmice i manje medijskog prostora su neminovnost koja čeka Slobodu.

Stoga, odlučili smo jednom zanimljivom kampanjom pokazati da je ljubav prema klubu vječna, a njen intezitet u inat brojnim problemima sve veći.

Već u narednih nekoliko dana krenut ćemo sa navijačkim pričama u kojima se opisuju vremena kada je Sloboda igrala protiv Rudara iz Kaknja, Bosne Visoko ili recimo kada se igrao gradski derbi sa Zmajem od Bosne. Veliki dio tih priča bit će iz ugla onih najvatrenijih, detalji sa tribina, anegdote sa gostovanja i još mnogo drugih zanimljivih ispovjesti svih onih koji vole crveno-crne boje.

\"sloboda-i-ja1\"

Nećemo otkrivati sve, ali da zaintrigiramo vaše interesovanje spomenut ćemo samo da su se zbog Slobode ostavljali poslovi, dobijali otkazi, ostavljale supruge, spavalo u stanici, vozilo u marici i još mnogo toga zbog čega je ljubav prema Slobodi drugačija od svake druge. Ljubav koja je iskrena i vječna!

Ukoliko imate zanimljivu priču ili anegdotu koja vas veže za neku od utakmica, pošaljite nam na grad.koji.volim@gmail.com

Za priče koje budu najčitanije i najbolje slijedi nagrada, naravno i nagrada je vezana za samo jedno ime: Slobodu!

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: