Srijeda, 8. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tandem za poželjeti: Pogledajte sjajne asistencije kojima je Pjanić nalazio Ronalda, a ovaj iz svake pogađao

Preuzmite sliku

Dolaskom Ronalda u Juventus odmah se znalo da će italijanski gigant biti najopasnija ekipa u Evropi

Protekla sezona za Juventus bila je sjajna. Osvojili su 35. titulu prvaka Italije, kao i italijanski Super kup, a u Ligi prvaka su nesretno ispali u četvrtfinalu od Ajaxa.

Ipak, ništa manje od uspješne sezone, fanovi Juventusa nisu ni očekivali, s obzirom da je u ekipu na početku sezone stigao jedan od najboljih fudbalera na svijetu, Cristiano Ronaldo.

Podsjećanja radi, naš reprezentativac Miralem Pjanić prvi je dočekao Ronalda u svlačionici kada je Portugalac stigao na predstavljanje u Torino i poželio mu dobrodošlicu.

Da se Portugalac sjajno uklopio govori podatak da je u sezoni u kojoj je došao u Juve, u 31 odigranom meču, postigao 21 pogodak i tako bio prvi strijelac ekipe iz Torina.

Juventus je na svom oficijelnom Twitter profilu objavio 5 pogodaka svoje dvije najvažnije karike , Cristiana Ronalda i Miralema Pjanića. Nije ni čudo kada kažu da lopte našeg reprezentativca “imaju oči”, da su “hirurški” precizne i tačne, a upravo to je sjajni Ronaldo iskoristio i donosio pobjede svom timu. Uživajte. (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje