Subota, 4. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo nakon poraza: Nikada ne bih okrenuo leđa svojim kolegama i svojoj zemlji, san je bio lijep dok je trajao

Preuzmite sliku

Portugal je sinoć izgubio od Maroka i tako završio svoje putovanje u Kataru na Mundijalu.

Cristiano Ronaldo, slavni Portugalac, teren je napustio u suzama, jer za njega je ovo posljednje Svjetsko prvenstvo, a sada se oglasio i na Instagramu.

Osvojiti Svjetsko prvenstvo za Portugal bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Srećom, osvojio sam mnoge titule međunarodne dimenzije, uključujući i Portugal, ali staviti ime naše zemlje na najvišu nogu na svijetu bio je moj najveći san. Borio sam se za to. Borio sam se za ovaj san. U 5 nastupa koje sam postigao na Svjetskim prvenstvima tokom 16 godina, uvijek uz bok velikih igrača i uz podršku miliona Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada se nisam okrenuo u borbi i nikada nisam odustao od tog sna, nažalost jučer se san završio”, napisao je Ronaldo i kazao da se njegova posvećenost reprezentaciji Portugala nije promijenila ni na trenutak.

“Uvijek sam se borio za cilj svih i nikada ne bih okrenuo leđa svojim kolegama i svojoj zemlji. Za sada nema mnogo više da se kaže. Hvala Portugalu. Hvala Kataru. San je bio lijep dok je trajao… Sada se nadamo da će vrijeme biti dobar savjetnik i omogućiti svakome da izvuče svoje zaključke”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje