Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neymar spreman rizikovati karijeru da nastupi u finalu!

Preuzmite sliku

Informacija koja dolazi iz Brazila proširila se svijetom brzinom svjetlosti. Neymar je spreman na ogroman rizik da pomogne svom Brazilu u eventualnom finalu!

Neymar je zajedno sa svojom porodicom organizovao sastanak sa stručnjacima i sada je u opciji njegov nastup u finalu. Za Njemačku svakako neće biti spreman, ali ukoliko bi se njegov Brazil plasirao dalje, Neymar bi nekim čudom mogao zaigrati. I to bi trebao u kičmu primiti superjaku injekciju koja bi ublažila i neutralisala bolove pa bi Neymar mogao podnijeti napore igranja utakmice.

  • Brazil v Colombia: Quarter Final - 2014 FIFA World Cup Brazil
  • Sastanku koji se održao u Neymarovoj kući u Sao Paolu prisustvovali su Santosov klupski ljekar i fizioterapeut, kao i Nicola Carneiro koji je brazilski stručnjak za kičmu i sve povrede vezane za taj dio ljudskog tijela. Uprkos najavama da će Neymar izbivati sa terena minimalno mjesec i pol, glavna zvijezda Brazila insistira da se pokuša sve da bi ga se osposobilo za finale.

    Neymar bi pristao da u svoja leđa primi jake injekcije koje sadrže lijekove protiv bolova, a sreća u nesreći je što je povrijedio treći pršljen što je idealno mjesto za ubrizgavanje injekcije. Ako bi Neymar zaigrao, kockao bi se sa svojom karijerom jer bi u slučaju neke slične povrede itekako trpio posljedice. A on je spreman na sve zbog svog Brazila…

    U slučaju da Santosovi ljekari naprave čudo, Neymar će definitivno postati nacionalni heroj broj jedan. Koliko su njegove namjere pametne ne znamo, ali da je Neymar pokazao veliki patriotizam i entuzijazam – to niko ne može osporiti. (sportsport.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,