Nedjelja, 16. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

FIFA Bosnia tim: Preuzmite mod Premijer lige za igru FIFA 15

Preuzmite sliku

FIFA Bosnia tim je konačno završio rad na beta verziji moda BHT Premijer liga BiH, koju možete preuzeti potpuno besplatno.

Mod su su napravila trojica gamera, dvojica iz Tuzle: Miodrag Kovačević (15) iz Nevesinja, Meho Alihodžić (27) i Amir Vehabović (22) iz Tuzle, koji su članovi FIFA Bosnia teama.

Mod sadrži 16 klubova iz BHT Premijer lige BiH, 16 klubova iz 1. lige Federacije BiH, a igrači mogu igrati i Kup BiH u kojem učestvuju 32 tima. FIFA Bosnia tim je kreirao bh. klubove, igrače, zastave, dresove, grbove, reklame i još mnogo toga.

  • premijer-liga-pes23
  • – Modingom igara se bavim od 2005-e počevsi od PES 5 igre dok mi se drug Meho pridružio krajem 2008. i od tada pravimo zajedno, dok se Miodrag pridružio 2013. godine i od tada modove smo pravili na PES serijalima. Međutim prešli smo na FIFA serijale i evo nas prvi smo u BiH koji prave modove za FIFA igre. Želja nas je privukla da možemo igrati omiljenu igru sa nama nam dragim klubovima kao što su FK Sloboda, jer smo Meho i ja iz Tuzle ali i drugi ljubitelji PES-a naše nam Bosne i Hercegovine sa svojim dragim klubovima, FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Borac, NK Zrinjski, NK Široki Brijeg i sl. za Tuzlanski.ba ističe Amir Vehabović, te dodaje:

    – I ljubitelji slabijih klubova i liga u BiH mogu igrati ovaj mod jer smo napravili Prvu Federalnu Ligu BiH i klubove poput OFK Gradina Srebrenik, Rudar Kakanj… Mod smo pravili puna dva i pol mjeseca i dosta smo se potrudili da ova BETA verzija “liči na nešto”. Naravno ima tu i greškica ali će biti jako brzo ispravljene Full modom koji ćemo napraviti uskoro. Za slijedeći serijal FIFA 16 na kojem će se naći i ženski fudbal planiramo uraditi BHT Premijer Ligu, 1. Federalnu Ligu, 2.Federalne lige, 1. Ligu RS i Kup BiH, ali pored toga uraditi i žensku Nogometnu Premijer Ligu BiH zajedno sa Kupom u kojem će se naći i ŽNK Salt City iz Tuzle. zaključuje Amir.

  • pes-15-premijer-liga1
  • Objasnio je način instalacije moda onima koji već posjeduju instaliranu igru FIFA 15.

    – Za njegovu instalaciju potrebno 12,8 GB slobodnog prostora na hard disku. Potrebno je skinuti instalaciju i pokrenuti .exe fajl, postaviti lokaciju na kojoj je instalirana igra FIFA 15 (za one koji je već imaju instaliranu), a zatim klasični odabir opcije next do kraja. Nakon toga je potrebno preuzeti i68 regenerator u .rar fajlu od 12,7 MB i pokrenuti ga, a potom ponovo odabrati lokaciju instalirane igre te na kraju kliknuti regenerate. Naravno, naš mod se treba instalirati na ‘čistu’ verziju FIFA-e 15, odnosno, verziju bez nekih drugih modova.

    Mod BHT Premijer liga možete preuzeti ovdje, a i68 regenerator ovdje. Alternativni link za preuzimanje moda nalazi se ovdje.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje