Petak, 17. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Džeko i Pjanić stigli u Sarajevo dva dana prije okupljanja

Preuzmite sliku

Dva dana pred okupljanje fudbalske reprezentacije BiH povodom utakmica protiv Andore i Austrije, u glavni grad Bosne i Hercegovine već su stigle prve zvijezde Zmajeva Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Džeko i Pjanić su slobodnu subotnju večer iskoristili za druženje sa prijateljima u sarajevskom restoranu “Bosna”, a u ponedjeljak će se zajedno sa svojim saigračima iz reprezentacije do 14,00 sati okupiti u trening centru FSBIH u Zenici.

Naši reprezentativci u Sarajevo dolaze nezadovoljni svojim klupskim nastupima. Pjanićeva Roma, koja danas igra protiv Cesene, je u crnoj seriji zbog koje vlada veliko nezadovoljstvo i agresivnost njihovih navijača, a Džekin Manchester City igra dobro, no naš kapiten ne može biti zadovoljan svojom minutažom u njegovim redovima. Protiv Barcelone Džeko nije ni ulazio u igru Citya, a jučer je Pellegrini protiv WBA prvo uveo Jovetića, da bi Džeko zatim zamijenio Bonya.

Za nadat se kako će upravo ovakva klupska forma Pjanića i Džeke biti motiv za dodatno dokazivanje u dresu i reprezentacije. Ako dodatni motiv za nastup u svetom dresu uopšte nekome i treba.

(Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje