Utorak, 14. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ćiro Blažević: “Predsjednik Husić je anđeo čuvar Slobode” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Utakmica odluke igra se protiv Igmana, a već od danas nastala je prava pomama za ulaznicama koje garantuju prisustvo na Tušnju i gledanje meča u kojem Crveno – crni jurišaju na povratak u Premijer ligu BiH!

Miroslav Blažević iza sebe ima desetine sezona, pobjeda, poraza, iznenađenja i fudbalskih oduševljenja. Sutra je pred još jednim i to u grotlu Tušnja:

Pred nama je utakmica biti ili ne biti. Imam u fudbalu i suviše iskustva da bih ovu utakmicu shvatio laganom. Mnogi su mi došli sa muštulukom kako je Igman ostao u ligi. Međutim, mi ćemo imati još jedno teško iskušenje. Pozivam navijače da nas bodre. Više nego ikada potrebna nam je njihova podrška“, poručuje popularni Šef, te dodaje:

Uz sav respekt prema gostima koji sutra dolaze na Tušanj, ali oni nemaju nikakvu šansu za povoljan rezultat. Od prve minute gledat ćete jednu borbenu i napadačku Slobodu!“.

Nakon razgovora o sutrašnjoj utakmici, Blažević je podvukao činjenicu koju svaki istinski simpatizer našeg kluba odavno zna:

Ni Ćirin Ćiro ne bi bio pred vratima Premijer lige BiH da nije bilo našeg predsjednika Azmira. On nas je zaštitio, brinuo o nama i najzaslužniji je čovjek za naš uspjeh!“. (fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,