Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Azmir Husić najavio moguć odlazak sa mjesta predsjednika UO FK Sloboda (VIDEO)

Preuzmite sliku

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda predsjednik UO Azmir Husić najavio je kako postoji mogućnost da već na narednoj Skupštini kluba koja je zakazana za početak naredne godine podnese ostavku.

Mi ćemo na Skupštini kluba podnijeti detaljan izvještaj o svim aktivnostima u proteklom periodu. Ono što smo uradili do sada nekima se možda neće svidjeti kao ni vizija koju ima ovaj Upravni odbor.” kazao je Husić.

Husić se pita možemo li uopšte ovako da idemo dalje?Ja se vodim principom da dok sam tu sve mora da bude kako treba, za ove dvije godine dok sam bio na čelu kluba, Slobodu sam ostavio bez ijedne marke duga dok smo uspjeli dug kluba od skoro osam miliona da prepolovimo” istakao je Husić.

Azmir Husić pomalo je iznenadio sve prisutne novinare najavom svog mogućeg odlaska i to baš u trenutku kad je Slobodu probudio iz “mrtvih” povratkom u Premijer ligu BiH.

Ono što već sad odgovorno mogu da kažem jeste da nikada neću potraživati niti jednu jedinu marku koju sam dao za Slobodu a vjerujte mi da se radi o ozbiljnim novcima. Ovaj klub volim i tako će uvijek biti bez obzira gdje se nalazim i šta radim” zaključio je Husić na kraju press konferencije i pozvao sve navijače i simpatizere da u subotu pruže maksimalnu podršku fudbalerima Slobode u utakmici sa Zvijezdom iz Gradačca koja se igra na stadionu Tušanj od 15:00 sati. Ulaz za sve posjetioce je besplatan. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,