Utorak, 7. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić: Očekujemo podršku navijača i oni su sada svjesni da nam se pruža historijska šansa (VIDEO)

Preuzmite sliku

FK Sloboda očekuje četvrti službeni okršaj u sezoni protiv zeničkog Čelika u nedjelju 22. novembra u 12:30h na stadionu Tušanj u okviru 16. kola BHT Premijer Lige.

Šef stručnog štaba Husref Musemić nastavlja sa svojom opreznošću, i dalje naglašavajući da u svaku utakmicu se mora ući maksimalno ozbiljno, ako se žele napraviti  dobri rezultati, ali ne skriva da se pred Slobodom historijska šansa da se ostvari dobar rezultat.

Mi želimo tri boda protiv Čelika, ali uvijek navodim da se želje moraju opravdati i na terenu. Imamo igrača koji nam nedostaju, ali najbolji su oni koji su najspremniji da istrče na teren.” ističe Musemić, te dodaje da bi u naredne tri utakmice uspjeh bio osvojiti svih devet bodova, ali kako kaže to neće biti nimalo lako ostvariti na terenu.

Na današnoj press konferenciji medijima se obratio Mladen Veselinović koji je istakao da je atmosfera u ekipi na visokom nivou. I da će ekipa u ovu utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno, i da će dati posljednji atom snage za pobjedu.

Za Slobodu zbog crvenih kartona i kazni od po 3 utakmici neće nastupiti Kostić i Sarić. Kod Zeničana u predstojećoj utakmici neće nastupiti jedan od najboljih pojedinaca Čelika Mahir Karić. Utakmica je u na rasporedu u nedjelju (22. novembar) od 12:30h. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje