Srijeda, 8. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dođi na Skupštinu i postani i TI dio UG “Prijatelji FK Slobda” Tuzla

ug-prijatelji
Preuzmite sliku

Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda” u skladu sa članom 23. Statuta Udruženja poziva sve članove i one koji imaju želju da postanu dio ove Crveno-crne porodice da prisustvuju II vanrednoj Skupštini koja će biti održana u subotu 19.12. 2015 god. u “Galeriji” BKC-a sa početkom u 11:00 sati.

Predviđeno je da se Skupština sastoji od četiri tačke Dnevnog reda:

  1. Izbor radnih tijela Skupštine (verifikaciona komisija, zapisničar i ovjerivač zapisnika)
  2. Razmatranje i usvajanje (izvještaji, bilans uspjeha 2014, bilans stanja 2014)
  3. Razmatranje plada rada i aktivnosti u 2016 god.
  4. Ostalo…

Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla zagazilo je u treću godinu svog uspješnog postojanja. Cilj je i dalje isti, a to je okupiti što veći broj prijatelja našeg kluba.

Neka nam i dalje motivacija bude 96. godina postojanja i tradicije kluba te sve generacije naših sugrađana koje su ostavile svoj trag i djelile istu ljubav prema FK Sloboda Tuzla.

Svi koji žele postati dio UG “Prijatelji FK Sloboda” kroz članstvo u Skupštini uz mjesečnu članarinu od 10 KM, mogu se javiti na mail Udruženja udruzenje@crveno-crni.ba ili to mogu uraditi lično na dan održavanja skupštine.

UG Prijatelji FK Sloboda je udruženje građana koje je osnovano u februaru 2013.godine sa osnovnom djelatnošću pružanja moralne, financijske i navijačke podrške FK Sloboda.

Svoj konačni oblik Udruženje je definiralo kroz set od 3 radna stola u periodu od 02. do 16.februara. Inače, ideja oko okupljanja svih simpatizera u neku vrstu kluba ili udruženja prijatelja FK Sloboda je aktivna već par godina i sazrijevala među krugovima „starijih“ navijača i simpatizera.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje