Ponedjeljak, 17. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tri djevojke postale hit na društvenim mrežama, evo i zašto (FOTO)

Popularno

Tri putnice sa avanturističkim duhom zaslužne su za novo globalno ludilo – fotografije s odmora u toples izdanjima. One su postale pravi hit na društvenim mrežama, a u planu im je za ovo ljeto da posjete Italiju, Švedsku i Hrvatsku, piše Kolektiv.me.

Olivia Edginton (21) i Lidija Bakler (21) i Ingvild Marstajn Olsen (20) imaju hiljade obožavalaca na društvenim mrežama, zahvaljujući projektu nazvanom “Toples turneja”.

 • toplessssss2
 • Djevojke svaki dan objavljuju fotografije na kojima poziraju bez gornjeg dijela odjeće, a njihov primjer počele su da slijede žene širom svijeta koje takođe postavljaju slike na internet.

  – Toples turneja otvara vaše gole grudi i srce svijetu. To zvuči prilično neprimjereno u prvi mah, ali vas ustvari povezuje s ljudima koje volite. Naši prijatelji i porodice nam pružaju veliku podršku. Većina njih nam se i pridružila. Svi su vrlo ponosni na poruku koju šaljemo, a naši roditelji smatraju da je pravo osvježenje da mlade žene prihvataju to što jesu i vole svoja tijela. To je nešto što ovih dana ne čujemo dovoljno – objasnila je koncept “turneje” Olivia Edington.

 • toplessssss4
 • Djevojke, koje žive u Engleskoj, pozirale su u toplesu u Oslu, Njujorku, Mančesteru, Berlinu i Londonu. Imaju oko 9.000 sljedbenika na Instagramu, a na stranici na Fejsbuku im je dosad 28 žena poslalo njihove toples fotografije.

  – Toples turneja više nije samo priča, postala je dio brojnih avantura i života. Dirljivo je kad znate da na neki način imate zasluge za to. Jako smo uzbuđene oko budućnosti projekta, jer ima toliko potencijala. Ne možemo da dočekamo da vidimo u šta će se pretvoriti – rekla je Lidija.

 • toplessssss3
 • “Toples turneja” je počela na Božić 2012. godine, kada su djevojke posjetile Ingvild Olsen u Norveškoj i fotografisale se na najvećem norveškom jezeru.

  Hrabre djevojke dosad nisu imale neprilike, iako su ponekad nailazele na neodobravanje. Najbitnije je da ima više pozitivnih komentara i da ljudima izmame osmijeh na lice.

 • toplessssss
 • Šta vi milsite o njihovoj toples turneji? (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,