Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svaki peti muškarac ne zna pronaći klitoris

Preuzmite sliku

Popularno

Skoro 59 odsto muškaraca ne može da pronađe G tačku, a 23 odsto (svaki peti) se muči s pronalaskom klitorisa.

Jači pol misli kako se odlično snalazi u spavaćoj sobi, ali žene se ne slažu s tim. Oko 65 odsto muškaraca hvali se svojim seksualnim znanjem, ali 49 posto žena misle kako imaju još puno toga da nauče, utvrdila je studija francuskog proizvođača erotskih igračaka ”Soft Paris”.

Trećina njih ne snalazi se ni s erotskim zonama i vjeruje kako one variraju od žene do žene. Takođe, četiri posto muškaraca vjeruje kako je penetracija važna za užitak, a isto vjeruje 16 odsto više žena, potvrdilo je istraživanje.

Uprkos tome oko 75 odsto muškaraca spremno je da uči kako bi poboljšali svoje vještine u krevetu. Trećina ih vjeruje kako njihova partnerka svaki treći put glumi orgazam, dok je isto potvrdilo tek 16 odsto žena, prenosi Lj&Z.

Nedostatak komunikacije kriv je za loš seksualni život. Ženska seksualnost je kompleksna, a muškarci nikako da je shvate. Upravo zbog toga radimo na organizaciji intimnih druženja za parove na kojima partneri mogu učiti o zavođenju i seksi trikovima”, istakli su iz kompanije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,