Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Njegova omiljena poza u seksu otkrit će vam ponešto o njegovom karakteru

Preuzmite sliku

Popularno

Izdvojili smo 5 najpopularnijih poza u seksu koje otkrivaju karakter muškarca:

Poza 69
Ova poza će pružiti jednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osjećajan i vrlo liberalan.

Uživa u ženskom društvu i za ženu do koje mu je stalo je spreman napraviti sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene večeri s osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Doggy style
Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole nešto više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla s muškarcom koji voli dominirati i biti vođa u svakom smislu, kako onom poslovnom tako i privatnom i intimnom.

Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna što želi i kako to dobiti.

Misionarac
Misionarac je klasika koja uvijek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte kako ste s muškarcem koji voli igrati na sigurno, a promjene mu predstavljaju veliki napor.

No, isto tako, riječ je o velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža vrlo bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažne osjećaje.

Poza jahačice
Poza u kojoj žena sjedi na muškarcu može biti vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samosvjestan i zna što želi te se ne srami iskazati svoje osjećaje. Uživa u strasti i ženskoj ljepoti i obožava eksperimentirati.

Spoon poza
Seks tokom kojeg partneri leže na boku i potpuno su spojeni poza je koju vole mnogi parovi. No ona opisuje muškarca od povjerenja.

Avanture nisu njegov fetiš te se puno bolje osijeća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i ljenčine koje sve što rade rade s pola snage.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,