Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sa vivo 50W vertikalnim bežičnim FlashCharge punjenjem granica više nema

Preuzmite sliku

Kao dio svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Europi.

Novi vivo  vertikalni bežični 50W FlashCharge punjač zadovoljiti će različite stilove života korisnika. Širom svijeta, različiti vivo vodeći modeli, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, X70 Pro+, X Note, X Fold, kompatibilni su sa 50W bežičnim FlashCharge punjačem.

“S učinkovitim i fleksibilnim rješenjima za punjenje, naši najnoviji vivo flagship modeli omogućit će korisnicima jednostavno, sigurno i besprijekorno iskustvo punjenja” izjavio je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u predstavništvu kompanije vivo, za područje BiH.

 • Iskustvo 50W bežičnog FlashCharge punjenja

  S novim vivo 50W FlashCharge punjačem, korisnici mogu spustiti svoj mobitel na punjač i podići ga kako bi prestali sa punjenjem baterije, a sve to bez muke sa kablovima. Bežični punjač vivo može biti učinkovit i kao žičani punjač, puneći bateriju do 50% za samo 23 minute. Potpuno punjenje dostiže za samo 50 minuta, što potvrđuju rezultati laboratorijskog testiranja za najnoviji vivo flagship model.

  Učinkovito zračno hlađenje i inteligentni tihi način rada

  Ugrađeni tihi ventilator velike brzine od 3600 okretaja u minuti radi punom brzinom prilikom punjenja, pri čemu zrak cirkuliše kroz visokopreciznu strukturu zračnog kanala za brzo hlađenje. Noću, 26db Super Silent Mode način rada čini da ventilator radi tiho kao blagi povjetarac, osiguravajući korisnicima dobar san.

 • Kompatibilan s raznim uređajima za bežično punjenje i podržava Qi standard

  Vivo Wireless FlashCharge punjač podržava Qi standard bežičnog punjenja i kompatibilan je s većinom uobičajenih uređaja za bežično punjenje, nudeći snagu punjenja do 15W. Riječ je o rješenju jedan-punjač-za-sve što će pomoći korisnicima da imaju uredan stol.

  Geometrijska estetika spaja tehnologiju s umjetnošću

  Vertikalni bežični FlashCharge 50W punjač sadrži dva seta zavojnica iznutra, što znači da se uređaj za bežično punjenje može osloniti na punjač vertikalno ili vodoravno. Zavojnice nude široko područjo djelovanja senzora, a inteligentno otkrivaju i prilagođavaju se položaju uređaja. Ukoliko korisnici trebaju provjeravati poruke ili čitati članke, uređaj mogu postaviti vertikalno na bežični punjač, ​​a prilikom gledanja filmova mogu se odlučiti za horizontalno postavljanje.

  Inspiraciju za ovaj novi proizvod vivo je pronašao u tzv. isprepletenim blokovima koje koristi moderna arhitektura. Izvrstan, ali živopisan dizajn kreiran je geometrijskim linijama, matiranim podlogama i mekim svjetlom koje diše. Ugao nagiba od 60° omogućuje korisnicima brzo skeniranje svih dolaznih poruka.

  Višestruke zaštite za sigurnost i bezbrižnost

  Tokom punjenja aktivno je nekoliko sigurnosnih mehanizama za otkrivanje problema s naponom, strujom i temperaturom, kao i prisutnost metalnih predmeta u blizini. Ukoliko se u bllzini otkriju  metalni predmeti kao što su ključevi i kovanice, upali se svjetlo upozorenja, a napajanje se isključuje. Zahvaljujući tome korisnici mogu puniti sigurno i bez brige.

  Vivo je tehnološka kompanija koja stvara sjajne proizvode zasnovane na vrijednosti vođenoj dizajnom, sa pametnim uređajima i inteligentnim uslugama u svojoj srži. Kompanija za cilj ima izgradnju mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Kroz jedinstvenu kreativnost, vivo korisnicima pruža sve praktičniji mobilni i digitalni život. Prateći osnovne vrijednosti kompanije, koje uključuju Benfen*, vrijednost vođenu dizajnom, usmjerenost na korisnika, kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja s vizijom razvoja u zdraviju, održiviju korporaciju svjetske klase.

  Dok okuplja i razvija najbolje lokalne talente za postizanje izvrsnosti, vivo je podržan od strane mreže centara za istraživanje i razvoj u Shenzhenu, Dongguanu, Nanjingu, Pekingu, Hangzhouu, Šangaju, Xi'anu, fokusirajući se na razvoj najsavremenije potrošačke tehnologije, uključujući 5G, umjetnu inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za obradu slika i druge perspektivne tehnologije. vivo je također uspostavio inteligentnu proizvodnu mrežu (koja uključuje i one koje je ovlastio vivo), sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od skoro 200 miliona pametnih telefona. Do sada, vivo je proširio svoju prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona, a voljen je od strane više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

  *“Benfen” je izraz koji opisuje stav o tome da se rade ispravne stvari i da se stvari rade kako treba – što je idealan opis misije kompanije vivo da stvori vrijednost za društvo. O novostima kompanije vivo možete saznati na linku: https://www.vivo.com/eu/about-vivo/news 

  Kancelarijom vivo za Bosnu i Hercegovinu upravlja VB-TECH d.o.o. Beograd kao ovlašteni predstavnik za prodaju i distribuciju vivo Mobile Communication Co, Ltd.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,