Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ruska firma napravila smartphone sa ugraviranim zlatnim likom Putina, povodom njegovog rođendana

Preuzmite sliku

Kako bi proslavili 63. rođendan svog predsjednika ruska firma Caviar napravila je smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta

 • caviar-smartphone-putin2
 • Novi iPhone 6S izašao je na tržište, a Apple se pohvalio najuspješnijim startom u prodaji novog modela iPhonea ikada. Već u prva tri dana prodali su više od 13 milijuna uređaja.
  No, zašto imati obični iPhone kada možete imati onaj s likom ruskog predsjednika? Ruski draguljar Caviar, poznat po luksuznim preradama Appleovih proizvoda nadmašio je sam sebe proizvevši smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta.

  Mobitel su napravili u čast Putinovom 63. rođendanu, a prozvali su ga “Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63”. Navodno će biti prodane samo 63 kopije ovog luksuznog smartphonea.

  Poleđina mobitela napravljena je od titanija, a sadrži i zlatne dijelove – ugraviranu Putinovu

 • caviar-smartphone-putin3
 • glavu, grb Rusije te plaketa sa stihom iz ruske himne. Kupci dobivaju i luksuznu drvenu kutiju za čuvanje prestižnog mobitela.

  Specifikacije mobitela ne razlikuju se od redovnog iPhonea 6S, ali dostupne su samo dvije verzije – od 64 GB i 128 GB, a nema u ponudi 16GB varijante, koju korisnici ionako ne vole, pogotovo ne oni dubljeg džepa.

  Cijena verzija od 64GB kreće se oko 200.000 rubalja. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje