Tuzlanski kanton: Planska isključenja električne energije najavljena za danas

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za 14.8.2017. u Tuzli, Banovićima i Živinicama. Naselja i satnicu isključenja…

Planska isključenja električne energije u Tuzli, Kalesiji i Gračanici

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za područje Tuzle, Kalesije i Gračanice u sljedećim naseljima:

Planska isključenja električne energije u Tuzli i Lukavcu

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za 2. februar u Tuzli i Lukavcu:

Najava isključenja električne energije u Tuzli

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za 28. januar u sljedećim tuzlanskim naseljima:

Tuzla: Planska isključenja električne energije

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za 30. novembar u sljedećim tuzlanskim naseljima: (Tuzlanski.ba)

Najava isključenja električne energije 18. i 19. oktobra

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova, planirani su za 18. i 19. oktobar u sljedećim općinama i naseljima Tuzlanskog…

Planska isključenja el. energije u Tuzli, Sapni i Srebreniku

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova planirani su u Tuzli, Sapni i Srebreniku u sljedećim naseljima:

Isključenja el. energije u više općina TK-a

Prekidi ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova planirani su za naredne dane u sljedećim općinama Tuzlanskog kantona: