Nedjelja, 27. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zbog teške bolesti djevojka namjeravala saopštiti prekid ali njen momak je imao druge planove

Bolest uvijek dolazi neočekivano, uzimajući sa sobom grandiozne ciljeve i planove za život.

Amerikanka po imenu Gillian Hanson kada je saznala za svoju dijagnozu, bila je u šoku.  Znajući da će se sljedećih nekoliko godina liječiti, a situacija se može pogoršati, Gillian je pozvala svog momka kako bi mu saopštila da želi prekinuti.

Prije nego što je Gillian dobila drugi stadij raka dojke, ona i Max, njen momak su bili već tri godine zajedno. Djevojka je odmah odlučila da kaže Maxu da će u narednim godinama morati da se podvrgava hemoterapiji i drugom tretmanu, a također, situacija može da se pogorša. Pozvala ga je da  i rekla da ode kako bi izbjegao probleme u budućnosti. Ali Max je to odbio, prenosi Tuzlanski.ba

  • Tokom dvije godine terapije, Max je bio pored svog Gillian, podržavajući je na teškom putu. Napokon je došao posljednji dan hemoterapije, a ovog važnog dana Max je odlučio iznenaditi Gillian. Dogovorio se sa njenim roditeljima i bolničkim osobljem. Odlučio je zaprositi Gillian.

  • Gillian je bila premještena, za nju je ovaj dan bio dvostruko važan! Iako su već razgovarali o braku prije dijagnoze Gillian je bila je u ugodnom šoku. Nije mogla vjerovati da je baš na dan kada je bila posljednja terapija dobila i bračnu ponudu.

    Lokalna organizatorica vjenčanja Lauren Grench ponudila im je potpunu organizaciju vjenčanja apsolutno besplatno. Privukla je i druge stručnjake koji su im davali popuste na svoje usluge. Između ostalog, poznati dizajner vjenčanica Kenneth Winston poklonio je Gillian jednu svoju haljinu.

  • Gillian i Max su se vjenčali 18. oktobra, provodeći ovaj dan u uskom krugu rodbine i prijatelja. (fishki.net)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,