Nedjelja, 5. Aprila 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

649

OPORAVLJENI

30

UMRLI

21
Preuzmite sliku

Zbog teške bolesti djevojka namjeravala saopštiti prekid ali njen momak je imao druge planove

Bolest uvijek dolazi neočekivano, uzimajući sa sobom grandiozne ciljeve i planove za život.

Amerikanka po imenu Gillian Hanson kada je saznala za svoju dijagnozu, bila je u šoku.  Znajući da će se sljedećih nekoliko godina liječiti, a situacija se može pogoršati, Gillian je pozvala svog momka kako bi mu saopštila da želi prekinuti.

Prije nego što je Gillian dobila drugi stadij raka dojke, ona i Max, njen momak su bili već tri godine zajedno. Djevojka je odmah odlučila da kaže Maxu da će u narednim godinama morati da se podvrgava hemoterapiji i drugom tretmanu, a također, situacija može da se pogorša. Pozvala ga je da  i rekla da ode kako bi izbjegao probleme u budućnosti. Ali Max je to odbio, prenosi Tuzlanski.ba

  • Tokom dvije godine terapije, Max je bio pored svog Gillian, podržavajući je na teškom putu. Napokon je došao posljednji dan hemoterapije, a ovog važnog dana Max je odlučio iznenaditi Gillian. Dogovorio se sa njenim roditeljima i bolničkim osobljem. Odlučio je zaprositi Gillian.

  • Gillian je bila premještena, za nju je ovaj dan bio dvostruko važan! Iako su već razgovarali o braku prije dijagnoze Gillian je bila je u ugodnom šoku. Nije mogla vjerovati da je baš na dan kada je bila posljednja terapija dobila i bračnu ponudu.

    Lokalna organizatorica vjenčanja Lauren Grench ponudila im je potpunu organizaciju vjenčanja apsolutno besplatno. Privukla je i druge stručnjake koji su im davali popuste na svoje usluge. Između ostalog, poznati dizajner vjenčanica Kenneth Winston poklonio je Gillian jednu svoju haljinu.

  • Gillian i Max su se vjenčali 18. oktobra, provodeći ovaj dan u uskom krugu rodbine i prijatelja. (fishki.net)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,