Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Stjuard polio vruću vodu po putnici, fotografija opekline šokirala korisnike društvenih mreža

Preuzmite sliku

Debby Rogers doživjela je neugodno iskustvo na letu iz Tenerifa prema Velikoj Britaniji. Jedan od stjuarda Easy Jet avio-kompanije tokom posluživanja putnika slučajno je ispustio posudu s vrućom tjesteninom te se vrela voda prolila po Debby i ostavila joj opekotine po tijelu.

Debby je otkrila da je u trenutku nesreće na sebi nosila majicu i kardigan, ali je voda uprkos tome došla do njene kože i uzrokovala joj veliku ranu. Koža joj se zacrvenjela i otekla, a pojavili su se i plikovi.

Zbog svega se obratila Easy Jetu, ali joj oni nisu odgovarali na žalbu pa je sve odlučila javno podijeliti na Facebooku.

“Voljela bih da mi neko iz kompanije odgovori na žalbu koju sam poslala putem obrasca na vašoj službenoj internet stranici. Izvještaj o incidentu koji se dogodio popunilo je kabinsko osoblje za vrijeme leta, a priložen je zajedno sa ovom fotografijom”, napisala je u objavi.

Iz kompanije Easy Jet javili su se tvrdeći da im je sigurnost putnika na prvom mjestu i da će Debbie uskoro kontaktirati. Istakli su kako je vrijeme čekanja na odgovor trenutno duže zbog koronavirusa.

Fotografija opekotine ubrzo se proširila internetom i zgrozila korisnike. Mnogi su savjetovali Debbie da zbog svega traži ogromnu odštetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,