Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kinez vanzemaljca čuva u zamrzivaču (FOTO)

vanzemaljackina
Preuzmite sliku

Kineske društvene mreže usijale su se od špekulacija

vanzemaljackina

Naime radi se o otkriću “vanzemaljca” koga je izvesni gospodin Li navodno pronašao nakon udesa NLO pored njegove kuće i sačuvao ga u svom zamrzivaču, dok je fotografiju sa njim prvo postavio na svoj profil na društvenoj mreži “Weibo“.

350328 alien-01 ff

Li tvrdi da je u martu ove godine na noćnom nebu iznad Žute rijeke, kod mjesta Bindžu u provinciji Šangdong, ugledao formaciju NLO u brišućem letu. Iznenada, jedna od letjelica se srušila na zemlju, a Li je malo kasnije otkrio njene ugljenisane ostatke i tijelo jednog od posetilaca iz svemira, navodno u elektrificiranoj zamki za zečeve.

Stvorenje čudnog izgleda je, prema sopstvenoj priči, odnio kući i sačuvao u zamrzivaču, a fotografije koje je objavio na Facebooku izazvale su pravu histeriju među korisnicima društvenih mreža.

Policija je, međutim, stvar vrlo brzo spustila na zemlju, saopštenjem da je prilično neubedljiva figura na dnu Lijevog zamrzivača pažljivo ispitana, i da u pitnju nije nikav svemirski oblik života, već falsifikat od kvalitetne gume. Kineski blogeri se, međutim, ovakvim saopštenjima ne daju pokolebati, i nastavljaju da se nadmeću u pretpostavkama koje vanzemaljca iz Šandonga povezuju sa navodinim viđenjem NLO iznad provincije Hubei. (Blic.rs)

vanzemaljko

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: