Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Vučić otvorio nalog na Tik Toku pa porazgovarao sa svojim dvojnikom

Preuzmite sliku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa svojim dvojnikom iz Hrvatske putem TikToka, gdje mu je poručio da ga na idućem live-u pozove u goste.

Naime, predsjednik Srbije nedavno je otvorio svoj račun na TikToku i odmah ga je počelo pratiti oko 20 hiljada ljudi, a najnovijim videom nasmijao je regiju. U njemu razgovara sa svojim dvojnikom koji se predstavlja nadimkom dnevna.doza.predsednika.

“Posebno mi je nevjerojatna frizura, naočale, kompletan outfit”, pohvalio je dvojnikov stajling nakon što je dvojnik čestitao Vučiću što se pojavio na TikToku te mu je ponudio dati bilo koju pomoć oko TikToka, ako mu je nešto nejasno.

Dvojica Vučića razmijenili su nekoliko ugodnih rečenica, dvojnik je oborio regiju s nogu svojom imitacijom govora i gestikulacije Vučića, a na kraju je dvojnik poslao i molbu: “Također, mogao bih te zamoliti ako bi imao neke live videe,nekada da me pozoveš kao gosta”.

@jasamaleksandar On ili ja? @dnevna.doza.presednika #predsednik #Srbija #jasamaleksandar #follow ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

Dvojnik je potom poručio: “Živela Srbija!”, Vučić je premno odzravio: “Živela Srbija!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje