Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Šuti i tapši: Genijalan osvrt i ‘upad’ Zorana Kesića u Vučićevu on-line kampanju

Preuzmite sliku

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić objavio je početak kampanje za izbore koji će biti održani 21. juna, i naveo da će tri prioriteta za vladajuću stranku biti zdravstvo, obrazovanje i investicije.

“Ljudi kažu da ne možemo da privučemo investitore zato što nemamo more. Da li Švicarska ili Austrija imaju more… Najvažnije je koliko radite, sve je na nama, imamo najljepšu zemlju na svijetu i samo moramo da radimo, budemo vrijedni i vjerujemo u sebe”, ocijenio je Vučić u on-line obraćanju.

On je ocjenio da narodi koji su “mali a vrijedni” prestižu one koji su se “uljulkali (u uspjeh)”, dodavši da je Srbija jedna od tih država koja napreduje i raste, i da ne smije da sa tim prestane.

U emisiji ‘24 minute sa Zoranom Kesićem’ autor i voditelj je na sebi svojstven način napravio osvrt na “jednosmjernu komunikaciju”:

“U Srbiji je trenutno neizdrživa situacija, koja traje godinama, radi se o sistematskom i grubom vrijeđanju inteligencije. Neprestano smo izloženi gomili laži, koja vam se potura preko zvaničnih medijskih institucija i kanala, a koji su pod patronatom vlasti.” istakao je Zoran Kesić u ranijim razgovorima za medije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje